Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Over mij

Op 29 oktober 2019  is de website Interieur & Styling advies leven in geblazen. De website biedt handvatten voor het inrichten en stylen van een interieur en met de juiste tips en tricks weet ik zeker dat dit voor iedereen mogelijk is.

De informatie op de website is erop gericht om een optimale balans te creëren tussen kleuren, vormen, meubels, accessoires etc. Een goed doordacht plan ligt hieraan ten grondslag. Begin met het zetten van de juiste stappen zodat je doordachte keuzes maakt die naadloos op elkaar aansluiten en waardoor je uiteindelijk het eindresultaat creëert dat je daadwerkelijk voor ogen had.

Over Mij Ilse

Interieur en Stylingadvies is opgericht door mij, Ilse van Kaathoven. Mijn liefde voor interieurontwerp en styling begon al vroeg. Van kinds af aan bepaalde ik zelf hoe mijn slaapkamer eruit zag en mocht ik zelf aan de slag met het schilderen van mijn kamer en het restylen van meubels.

Deze passie heb ik mogen door ontwikkelen toen ik na het afronden van mij havo opleiding de Styling opleiding op het Sint Lucas in Boxtel heb mogen volgen. Tijdens deze opleiding kwam alles aan bod wat te maken heeft met het inrichten en stylen van interieurs. Van plan tot uitvoering waarbij het maken van moodboards, kleurenleer, perspectief tekenen, fotografie, lichtplannen maken etc. behandeld werden.

Na het volgen van deze opleiding was ik nog niet uitgeleerd. Ik heb de opleiding Communicatie aan de HAN afgerond en ook tijdens deze opleiding ontbrak het niet aan creativiteit. Mijn weg heb ik vervolgens vervolgd in het werkveld en momenteel werk ik als marketeer en houd ik mij onder andere bezig met de creatie van content waarbij ik een synergetisch effect tussen tekst en beeld verwezenlijk.

Ik hoop met deze website dat ik je kan inspireren en de juiste informatie kan meegeven zodat je zelf aan de slag kan om een prachtig interieur neer te zetten. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@interieurenstylingadvies.nl zodat ik je kan helpen met een geweldig eindresultaat.

Scroll naar boven