Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Interieur Trends 2021

2021 staat volledig in het teken van verschillende woontrends. Lees in dit artikel meer over dé interieur trends van 2021.

Duurzaamheid

Eén van de meeste belangrijke Interieur trends van 2021 is duurzaamheid wordt in alle lagen van de maatschappij doorgevoerd. Ook voor interieurs is dit een belangrijke trend waar in 2021 veel waarde aan wordt gehecht. gerecyclede meubels of meubels van gerecyclede materialen zorgen ervoor dat meubels en materialen goed zijn voor een tweede leven en ook het begrip ’tijdloos’ is een belangrijke fenomeen bij de aanschaf van meubels. Door de tijdloze uitstraling van het meubelstuk, verliest het meubel minder snel zijn waarde en gaat deze langer mee waarbij duurzaamheid volledig tot zijn recht komt.

Werelds

Het combineren van meubels en accessoires uit verschillende werelden is een compleet nieuwe trend in 2021. Het samenvoegen van meubels en accessoires uit verschillende landen en culturen zorgt voor een bijzonder effect. Combineer hier een kleurenpalet met aardetinten bij voor een synergetisch effect.

Japandi

De woontrend Japandi is een uitstekend voorbeeld van hoe de combinatie van twee verschillende culturen in een interieur voor een samenhangend effect zorgen. De Japandi trend is een mix van Japen en Scandinavië en vertegenwoordigt organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten en staat voor een sobere woonstijl met schitterende contrasten. Speel in op de Japandi interieur trend van 2021 door het toepassen van origami lampen in combinatie met Scandinavische meubels en door het gebruik van zandkleuren, concrete grey en specerijtinten.

Bright Bubble

De laatste, maar zeker niet de minst belangrijke interieur trend van 2021 is de Bright Bubble Trend die staat voor een veilig thuis waar we volledig tot rust kunnen komen. Lichte kleuren, zachte stoffen, en rustige lijnen vormen de basis voor deze trend. Ook behang vormt een belangrijk onderdeel. Textuurbehang van suède, leer, gevlochten riet en gevouwen papier is een must in een Bright Bubble interieur. Waar eerder werd gesproken over dat pasteltinten terug van weggeweest zijn, zien we deze tinten ook terug in de Bright Bubble trend. De kleuren zonnebloemgeel, oceaangroen, lila en luchtblauw, keramisch service in verschillende vormen en zachte materialen doorgevoerd in kleden en plaids zijn kenmerkend voor deze prachtige trend.

Brave Ground interieurkleur 2021 Flexa 1

Onderstaand dé trendkleuren van 2021.

Interieurkleuren

Lees meer over interieurkleuren in het algemeen en over dé interieur kleuren van 2021.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven