Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Interieur stijlen

Er bestaan verschillende interieur stijlen. Welke stijl je in jouw interieur wilt toepassen is geheel afhankelijk van jouw voorkeuren. Een interieur stijl wordt gekenmerkt door een bepaalde vormentaal die terugkeert in meubels, accessoires en andere objecten. Denk bijvoorbeeld aan strakke lijnen en vormen die refereren naar een modern interieur. Het kiezen voor een bepaalde stijl geeft je houvast om bepaalde keuzes te maken zodat kleuren, meubels, vormen, materialen, etc. een samenhangend geheel vormen.

Interieur stijlen

Verschillende interieur stijlen

Laat je informeren en inspireren over onderstaande stijlen zodat je de juiste keuze kunt maken voor een bepaalde stijl en je van je huis een thuis kunt maken.

Welke interieur stijl past bij mij?

Weet je niet naar welke woonstijl je voorkeur uitgaat? Er zijn verschillende manieren om dit te achterhalen. Maak bijvoorbeeld een woontest of een moodboard. Lees meer over hoe je achterhaalt welke woonstijl bij jou past.

Verschillende woonstijlen met elkaar combineren

Het is mogelijk om te kiezen voor één woonstijl. Echter je kunt tevens verschillende stijlen met elkaar combineren. Zorg er wel altijd voor dat eenzelfde vormentaal terugkomt. Hiermee creëer je namelijk harmonie en straalt het interieur rust uit. Een ruimte waarbij meerdere stijlen in elkaar zijn verweven behoort tot de eclectische stijl. Uitdaging hierbij is dat alle elementen op elkaar aansluiten en samen één geheel vormen.

Scroll naar boven