Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Interieur Kleuren 2023

Ook 2023 staat volledig in het teken van natuurlijke trendkleuren. Deze beweging zien we ondertussen al enkele jaren en ook dit jaar zetten we deze trend voort. De kunst is om de natuur naar binnen te halen. Specifieke kleuren die deze trend ondersteunen zijn natuurlijk geel en groenblauw.

Wild Wonder

Natuurlijk geel refereert naar de Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder. Deze prachtige kleur laat brengt de wonderwlijkheid van de natuur naar binnen. Wild wonder staat voor een positieve, natuurlijke geeltint die het interieur verbindt met de natuur. Pas deze kleur toe als primaire of secundaire kleur toe om een natuurlijk statement te maken waarbij de kleur van het interieur voldoet aan de trendsd van nu.

Groenblauw

Naast natuurlijk geel zien we ook veelvuldig gebruik van de kleur groenblauw, ook wel ‘Vining Ivy’ terug in interieurs anno 2023. De kleur Vining Ivy komt van Histor en is en groen, blauw, groenblauwig, blauwgroenachtige kleur. Het is een krachtige, blauwe kleur met verfijnd groen die een diepe edelsteenkleur nabootst. De smaragdgroene kleurtoon creëert een gevoel van balans waarbij de blauwe kleurtoon rust uitademt. Vining Ivy drukt het gevoel van rust en balans perfect uit.

Nordic Green

Nordic Green is de Karwei kleur van 2023. De kleur beschikt over een frisse groengrijze tint die perfect gebruikt kan worden als primaire of secundaire kleur wanneer rust een essentieel element is binnen een interieur. De kleur geeft een subtiel statement, zonder de boventoon te voeren. De kleur doet met name denken aan de natuur en dan met name aan het bos en de zee waardoor deze uitstekend toegevoegd kan worden aan het natuurlijke kleurenpallet. De kleur zie je in Scandinavië veel terug in de natuur en de huizen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven