Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Interieur Kleuren 2022

Ook in 2022 ligt, net zoals in 2021, de focus op natuurlijke kleuren. Waar in 2021 Sandstone Beige en Brave Ground populaire trendkleuren waren, zien we dat verschillende partijen zoals Karwei en Histor het dit jaar over een andere boeg gooien maar dat de trendkleuren wel een natuurlijk karakter behouden.

Trendkleur 2022 – Ginger Gold

Karwei roept Ginger Gold uit tot trendkleur van 2022. Ginger Gold is een luxe, beige goudkleur die een spark toevoegt aan ieder interieur.

Trendkleur interieur 2022 Ginger Gold
Ginger Gold

Combineer de trendkleur van 2022 met een rustige wittint om een schitterend contrast te realiseren. Door de kleur Ginger Gold daarentegen te combineren met een diepere kleur of design leg je de nadruk meer op de rust in een ruimte.

Ginger Gold doet het uitstekend in verschillende interieurstijlen zoals een bohemian interieur, een vintage interieur of een industrieel interieur. Pas Ginger Gold toe als primaire kleur of als secundaire kleur om zowel een aards als luxueuze sfeer te creëren.

Naast Ginger Gold laat Karwei weten dat ook Birch Grey, Forest Pine Green, Mushroom Beige, Brandy Brown en Industrial Black tot dé trendkleuren van 2022 behoren.

Trendkleur interieur 2022 Birch Grey
Birch Grey
Trendkleur interieur 2022 Brandy Brown
Brandy Brown
Trendkleur interieur 2022 Forest Pine Green
Forest Pine Green
Trendkleur interieur 2022 Mushroom Beige
Mushroom Beige
Trendkleur interieur 2022 Industrial Black
Industrial Black

Trendkleur 2022 – Olive Sprig

Wanneer we kijken naar de trendkleur vanuit het perspectief van Histor, zien we dat ook deze partij zich focust op een natuurlijke kleur. Histor roept dan ook Olive Sprig uit tot trendkleur van 2022. Maak van je huis een thuis door olive Sprig in je interieur toe te passen. Olive Sprig is een flexibele grijsgroen waarbij de kleur, groei en veerkracht van de natuur vertegenwoordigt. De trendkleur heeft een rustgevend karakter maar kan daarentegen ook worden toegepast voor een dynamisch effect wanneer deze trendkleur wordt gebruikt in combinatie met een ton sur ton kleurenpallet of een complementair kleurenpallet.

Trendkleur interieur 2022 Olive Sprig
Olive Sprig
Trendkleur 2022 Olive Sprig
Trendkleur 2022 Olive Sprig
Trendkleur 2022 Olive Sprig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven