Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance gratis informatie en inspiratie
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies
Interieur & Stylingadvies voor een perfecte ambiance
Gratis informatie en inspiratie voor Interieur & Stylingadvies

voor een perfecte ambiance

Ginger Gold – Trendkleur 2022

Ginger Gold is vanuit het oogpunt van Karwei dé interieurkleur voor het jaar 2022. Het is een pure, pittige natureltint en een prachtige kleur voor ieder interieur. De Beige-gele trenkleur Ginger Gold is een kleur die warmte uitstraalt, dicht bij de natuur ligt en die zorgt voor rust en warmte in een ruimte. Door deze trendkleur te combineren met de juiste kleuren, is de kleur geschikt voor iedere woonstijl. Van een bohemian interieur, een industrieel interieur, een vintage interieur tot een botanisch interieur. Deze kleur doet het goed in ieder interieur.

De natuur en het buitenleven is de grootste inspiratiebron van de trendkleur Ginger Gold. De kleur brengt rust en dat geeft een prettig gevoel. Door een natuurlijk kleurenpalet te gebruiken, haal je rust en warmte in huis en creëer je een veilige en comfortabele omgeving. De ruimte moet een plek zijn waar je geconcentreerd kunt werken en graag wilt zijn. In deze drukke tijd waarin corona een prominente rol speelt zijn dit belangrijke factoren waar een ruimte aan dient te voldoen.

Ginger Gold combineren

Naast Ginger Gold, behoren ook andere kleuren tot dé trendkleur van 2022. Deze kleuren passen perfect met de trendkleur Ginger Gold. Combineer Ginger Gold met Birch Grey en Mushroom beige voor een prachtige, lichte ruimte met Ginger Gold als primaire kleur of secundaire kleur die zorgt voor de warme touch. Voeg daar Brandy Brown aan toe om de ruimte nog meer warmte uit te laten stralen.

Door Ginger Gold te combineren met Forest Pine Green en Industrial Black geef je de ruimte juist een stoer karakter. Het is ook prachtig om Ginger Gold te combineren met Industrial Black en Brandy Brown en mushroom beige voor een uiterst chique uitstraling.

Trendkleur interieur 2022 Birch Grey
Birch Grey
Trendkleur interieur 2022 Brandy Brown
Brandy Brown
Trendkleur interieur 2022 Forest Pine Green
Forest Pine Green
Trendkleur interieur 2022 Mushroom Beige
Mushroom Beige
Trendkleur interieur 2022 Industrial Black
Industrial Black

Le Noir & Blanc

Ginger Gold behoort tot de Le Noir & Blanc serie. Dit is een serie verven in schitterende vergrijsde tinten. De serie vertegenwoordigt extra matte verven met een poederig effect en is vergelijkbaar met krijtverf. De zachte uitstraling en de poederzachte finishing touch van de verf zorgt voor een rijke maar ingetogen uitstraling van de ruimte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven